BILLESHOLMS GÅRD

trevligt med spännande gårdsmiljöer

Billesholms Gård består av kringbyggda hus som ger skyddade och härliga gårdsmiljöer. I detta ombyggda 60-talsområde kan vi erbjuda ett trevligt område med bra standard. Utemiljön är inbjudande med ett flertal lekplatser samt en spännande hinderbana för både unga och gamla.

Området består av 210 lägenheterna med balkong eller uteplats. Alla husen är utrustade med hissar, vissa lägenheter ligger med ingång från loftgångar vilket ger en separat ingång.

På området finns såväl grovtvättstuga som hyresgästbastu! Fina tvättstugor, en del med självdoserande tvättmaskiner. Goda parkeringsmöjligheter för bilen och möjlighet att hyra garage.

På gångavstånd finns ett mindre centrum, F-9 skola och Billesholms badhus. Närhet till vackra Söderåsens golfbana med goda lunchmöjligheter.

Busskommunikationerna är utmärkta, bussarna stannar precis utanför området. 2021 förväntas den nya tågbanan vara i drift med station i Billesholm vilket ger ännu bättre kommunikationsmöjligheter.

Billesholms Gård är ett perfekt alternativ för den som söker ett boende med bra standard och rymliga lägenheter samt trevlig utemiljö.

Västergatan 17 – 23

Familjevänligt 100%
Natur 80%
Närhet till centrum 100%
Tillgänglighet 80%