Uppdatering och rensning av sökande på Mina Sidor

Ny entreprenör grönyteskötsel m.m.
30 november, 2021
Var uppmärksam på vem du släpper in
9 december, 2021

Uppdatering och rensning av sökande på Mina Sidor

I enlighet med Bjuvsbostäders uthyrningspolicy måste man som sökande uppdatera sin plats i bostadskön via Mina Sidor var sjätte (6) månad. Har ingen uppdatering skett stryks man automatiskt ur kön och förlorar sina köpoäng.

Det är inte tillräckligt att logga in på Mina Sidor för att uppdatera som hyresgäst, utan man måste även gå in under sin sökprofil på Mina Sidor och spara dessa uppgifter på nytt. Det skickas ut e-post/brev (beroende på valt kommunikationssätt) med påminnelse inför att man behöver uppdatera. Det kommer även upp en så kallad ”pop-up” på Mina Sidor som vägleder hur man ska göra när man ska uppdatera sin sökprofil.

Bjuvsbostäder har genomfört en uppdatering och rensning av sökande på Mina Sidor den 17 november 2021. Har din kötid nollställts, trots att du upplever att du varit inne och uppdaterat din profil inom det senaste halvåret, så ber vi dig skicka ett mail till kundtjanst@bjuvsbostader.se med dina uppgifter så undersöker vi ärendet och återkommer till dig.