Kom ihåg!!

Dina kontaktuppgifter
15 april, 2019
Söker du plats för förvaring, hobby eller annan verksamhet?
5 september, 2019

Kom ihåg!!

Du som använder de gemensamma tvättstugorna har ansvar för att lämna dem städade. Ingen ska behöva städa efter annan användare! Det finns städmaterial, som AB Bjuvsbostäder tillhandahållit, i alla tvättstugor. Om det saknas något eller om något är trasigt eller behöver bytas ut gör du en felanmälan så att vi kan ordna det.

Har du bokat tid med reparatör eller hantverkare är det viktigt att du ser till att någon finns i lägenheten, och kan släppa in dem, på den bestämda tiden. Om personal hindras och inte kommer in på utsatt tid kommer kostnaden för tiden att debiteras hyresgästen. Det är viktigt att du hör av dig senast dagen före om bokat möte behöver flyttas.

Trapphus är gemensamma utrymningsvägar och får inte blockeras av barnvagnar, rollatorer, dörrmattor eller annan dekoration. Alla personliga saker skall förvaras i lägenheten eller lägenhetsförrådet.

Rökförbud på allmänna platser gäller från 1 juli. Respektera rökförbud i trapphus och andra gemensamma utrymmen. Lekplatser och utanför entréer är också omfattade av rökförbudet.